Eduskuntaan

Olen päättänyt asettua ehdolle eduskuntavaaleissa.

Ruuhkavuodet ja kolmilapsinen uusperhesirkus eivät
kenties ole ideaalein kombo eduskuntavaalikampanjalle.
Olisi virhe jäädä odottamaan täydellistä aikaa.
Sellaista ei ole eikä tule.

Seuraavan hallituksen työ ei tule olemaan helppoa.

Suomen on irtauduttava fossiilisesta (ja venäläisestä) energiasta siten, ettei murros vaikuta liian rajusti elintasoomme ja työllisyyteemme. Uskon, että opintoni (kansainväliset suhteet ja energiapolitiikka) sekä yli kymmenen vuoden työkokemus energia-alalta auttavat minua ymmärtämään miten voimme vähentää päästöjä vaarantamatta energiaturvallisuuttamme.

Koronapandemia, kiihtynyt inflaatio ja Ukrainan sota ovat heikentäneet nopeasti maailmantalouden ja kansainvälisen politiikan näkymiä. Suomi kykenee selviytymään tulevista haasteista jos vain kykenemme vahvistamaan niitä rakenteita, jotka ovat tehneet maastamme maailmanhistorian kenties onnistuneimman yhteiskunnan. Pitämällä kehityksessä mukana koko porukan kykenemme selviämään suuristakin mullistuksista.

Politiikka on joukkuelaji enkä pysty tähän yksin. Kampanjatiimini on jo työn touhussa ja tukiryhmäni kasvaa hiljalleen, mutta kaikki lisäapu on aina tervetullutta. Mikäli olet halukas osallistumaan kampanjaani voit olla koska tahansa yhteydessä joko minuun tai väsymättömään vaalipäällikkööni Heta Välimäkeen.

Lauri Muranen, 040 707 6637 / lauri.muranen@gmail.com

Vaalipäällikkö Heta Välimäki / hetamisteli@gmail.com

P.S. Kuvan koirat ovat lainakoiria. Ihan niin tarmokas en ole, että kykenisin pikkulapsiarjen lisäksi pyörittämään koira-arkea (vaikka eläimistä pidänkin)!